ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Στην DocuPlus(στο εξής η «Εταιρεία»)  ενδιαφερόμαστε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας τους.

Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου στην οποία εξηγούμε πώς επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα προσωπικά δεδομένα που οικειοθελώς δηλώνει ο χρήστης οπουδήποτε στην Ιστοσελίδα μας προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των σχετικών συναλλαγών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (GDPR), το εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως ισχύουν σήμερα.

Η παρούσα Πολιτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης. Στην αρχή της παρούσας αναγράφεται η τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής. Οι όροι αυτοί ενδέχεται να αλλάζουν οπότε οι χρήστες της ιστοσελίδας παρακαλούνται να τους ελέγχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παρακαλούμε να επισκέπτεστε και να διαβάζετε την παρούσα Πολιτική περιοδικά, καθόσον ενδέχεται να την τροποποιούμε ανά χρονικά διαστήματα.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία είναι η ατομική επιχείρηση Νεκτάριος Μαυρογιάννης  και διακριτικό τίτλο «Docuplus»(Υπηρεσίες παραγωγής φωτοαντιγράφων, εκτυπώσεων, εκδόσεων & συναφών εργασιών), (στο εξής η Εταιρεία), η οποία εδρεύει επί της Σπύρου Βρεττού 10 – Τ.Κ. 14452 με ΑΦΜ 035089966 υπαγόμενο στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.

e-mail επικοινωνίας για θέματα προσωπικών δεδομένων: info@docuplus.gr.

  1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Secure Socket Layer τεχνολογία κρυπτογράφησης (SSL) χρησιμοποιείται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που έχουμε στην κατοχή μας, ως μέρος του προφίλ του πελάτη, θα αποθηκευτεί σε μια βάση δεδομένων με φυσικές και τεχνολογικές διαδικασίες ελέγχου ασφαλείας.

Η δέσμευσή μας για την ασφάλεια των δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως τον αριθμό δελτίου ταυτότητας ή εταιρικά στοιχεία) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, κρυπτογραφούμε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας Secure Socket Layer τεχνολογία κρυπτογράφησης (SSL).

Ακολουθούμε τα γενικώς αποδεκτά πρότυπα του κλάδου για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε εμάς, τόσο κατά τη μετάδοση αλλά και μετά την παραλαβή. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω διαδικτύου, ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, αν και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικώς αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων σας

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς τηρούνται και αποθηκεύονται από εμάς μόνο  για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του  σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

Πού αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

 2.1 Περίληψη των δικαιωμάτων σας σύμφωνα με  το Εφαρμοστέο Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Οι χρήστες, οι οποίοι έχουν γνωστοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα τους στην Εταιρεία έχουν τα εξής Δικαιώματα:

 2.2 Δικαίωμα πρόσβασης: 

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας που βρίσκονται στην κατοχή μας ανά πάσα στιγμή. Προς το σκοπό αυτό μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο info@docuplus.gr

2.3 Δικαίωμα διόρθωσης:  

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν είναι ανακριβή ή τη συμπλήρωσή τους αν είναι ελλιπή, αποστέλλοντας e-mail στο info@docuplus.gr

 2.4 Δικαίωμα διαγραφής: 

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία επεξεργάζεται η Εταιρεία ιδίως όταν:

  • Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία.
  • Η επεξεργασία των δεδομένων σας στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας και ανακαλείτε τη συγκατάθεση αυτή.
  • Τα δεδομένα σας υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα.

Το ανωτέρω δικαίωμα δεν υφίσταται ιδίως όταν:

  • Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την τήρηση νομικής υποχρέωσης της Εταιρείας που επιβάλλει την επεξεργασία.

Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για την ικανοποίηση ή μη του αιτήματός σας και σε περίπτωση μη ικανοποίησης, για τους λόγους στους οποίους οφείλεται αυτή.

Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στοinfo@docuplus.gr

2.5 Δικαίωμα εναντίωσης:  

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που στηρίζεται σε έννομο συμφέρον της Εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@docuplus.gr

 2.6 Δικαίωμα εναντίωσης στην απευθείας εμπορική προώθηση: 
Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.

Μπορείτε να δηλώσετε τη σχετική επιθυμία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε e-mail με προωθητικό περιεχόμενο
  • Αποστέλλοντας e-mail στο info@docuplus.gr

2.7 Δικαίωμα στην φορητότητα:  

Στις περιπτώσεις που η Εταιρεία επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα στηριζόμενη στη συγκατάθεσή σας ή βάσει σύμβασης, έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων σας σε τρίτο πρόσωπο. Το ανωτέρω δικαίωμα αφορά μόνο αφορά μόνο προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει εσείς σε εμάς.

Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@docuplus.gr

2.8 Δικαίωμα περιορισμού: 

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων και μέχρι η Εταιρεία να επαληθεύσει την ακρίβεια αυτών.
  • Όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι παράνομη και αντιτάσσεστε στη διαγραφή τους ζητώντας αντ’ αυτής τον περιορισμό της χρήσης τους.
  • Όταν η Εταιρεία δεν χρειάζεται πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά τα δεδομένα αυτά σας είναι απαραίτητα για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Όταν αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των δεδομένων σας από την Εταιρεία που στηρίζεται σε έννομο συμφέρον της τελευταίας και μέχρι να επαληθευθεί ή ύπαρξη οι μη νόμιμων λόγων της Εταιρεία που υπερισχύουν των ελευθεριών ή δικαιωμάτων σας.

Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@docuplus.gr

2.9 Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή:  
Ως Υποκείμενο των δεδομένων που μας παρέχετε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την επεξεργασία με χρήση των κατάλληλων εντύπων. Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται με ηλεκτρονικό μήνυμα στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων info@docuplus.gr δωρεάν εκτός αν επαναλαμβάνονται συχνά και έχουν για εμάς διοικητικό κόστος, οπότε θα επιβαρυνθείτε με το σχετικό κόστος.

Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας αυτά, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη του σχετικού αιτήματος, αφού σας ενημερώσουμε είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

  1. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 3.1 Η Εταιρία χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για θεμιτούς και νόμιμους σκοπούς που συνδέονται με την εκπλήρωση των έννομων συμφερόντων της και δεν τα μεταβιβάζει, πωλεί, εκχωρεί ή ανταλλάσσει με κανένα τρίτο πρόσωπο εκτός της Εταιρίας. Επιπρόσθετα, λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων είναι αξιόπιστη, ακριβής και πλήρης.

Πληροφορίες Εργασιών: Όταν αποστέλλετε σχετικές πληροφορίες για:

  • Υπηρεσίες παραγωγής φωτοαντιγράφων, εκτυπώσεων, εκδόσεων & συναφών εργασιών

ζητάμε το ονοματεπώνυμο σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου. Αυτό μας βοηθά εφ’ όσον επεξεργαστούμε το αίτημά σας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας αν έχουμε οποιαδήποτε απορία ή προβλήματα με το αίτημα σας ή να σας στείλουμε μια ηλεκτρονική επιβεβαίωση για τυχόν προσφορές που λάβατε ή λεπτομέρειες εργασιών.

Η διεύθυνση IP: Συλλέγουμε τη διεύθυνση IP σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Αυτό προσδιορίζει μόνο τον ISP (Πάροχο Υπηρεσιών Ίντερνετ) και δεν περιέχει καμία πληροφορία σχετικά με εσάς ως φυσικό πρόσωπο. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε περισσότερα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας.

 3.2  Αποδέκτης των προσωπικών δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία. Οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας γίνεται με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση info@docuplus.gr

3.3 Η DocuPlus συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν:

(α) Κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων σας στη σχετική φόρμα online ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ από την οποία συλλέγονται τα εξής:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Email
  • Τηλέφωνο

(β) Κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων σας στη σχετική ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ από την οποία συλλέγονται τα εξής:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Email
  • Τηλέφωνο

3.4 Τα δεδομένα συλλέγονται και χρησιμοποιούνται για την εκπλήρωση των σκοπών της Εταιρείας όπως αναφέρονται ανωτέρω και η νομική βάση επεξεργασίας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. (στ) του ΓΚΠΔ, είναι η άσκηση των έννομων συμφερόντων της Εταιρείας μας.

3.5 Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης μέχρι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.

  1. ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

4.1 Η Εταιρεία δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας σε κανένα τρίτο φορέα.

4.2 Η Εταιρεία μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των χρηστών της σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν (δεν ισχύουν όλοι οι όροι ταυτόχρονα):

  • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων.
  • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Εταιρεία καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Εταιρεία έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες της ιστοσελίδας καταθέτουν σε αυτήν μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς την Εταιρεία.
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
  1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

 5.1 Πληροφορίες που λαμβάνουμε αυτόματα όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας

Ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα παρακολούθησης συμπεριφοράς από την Ιστοσελίδα, όπως  τον τρόπο που τη χρησιμοποιείτε,  ποιες σελίδες επισκέπτεται ένας χρήστης, ο χρόνος παραμονής του στον ιστότοπο, ο αριθμός των σελίδων που επισκέφθηκε, από ποιες ιστοσελίδες κατέληξε στον εταιρικό μας ιστότοπο. Τα δεδομένα αυτά ενδέχεται να αποθηκεύονται σε τρίτες υπηρεσίες όπως το Google Analytics για το σκοπό της βελτίωσης των διαφημιστικών ενεργειών που πραγματοποιεί η εταιρεία. Αυτά τα δεδομένα δεν ταυτοποιούν τους χρήστες και τα στοιχεία αυτά διατηρούνται για διάστημα έως δύο (2) ετών. Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού αποστέλλει δεδομένα προς τους διακομιστές μας. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να συμπεριλαμβάνουν τα κάτωθι στοιχεία:

  • τη διεύθυνση IP σας,
  • την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας στην Ιστοσελίδα,
  • την διεύθυνση URL παραπομπής (δηλαδή την ιστοσελίδα από την οποία προήλθε ο χρήστης),
  • τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί στον διαδικτυακό μας τόπο,
  • πληροφορίες για τη συσκευή που χρησιμοποιείτε και για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας (τύπος του προγράμματος περιήγησης ιστού και έκδοση, λειτουργικό σύστημα κ.τ.λ.).

5.2 Κατά τη χρήση της ιστοσελίδας συλλέγονται και αποθηκεύονται σε log files του server μας στοιχεία όπως η διεύθυνση IP του χρήστη, ο φυλλομετρητής (browser) του, το λειτουργικό του σύστημα, η ημερομηνία και η ώρα κάθε κλήσης προς τους server μας και άλλα παρεμφερή στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν τον χρήστη, χρειάζονται όμως για την παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας των server μας , αλλά και την προστασία της ιστοσελίδας. Στη συνέχεια και εφόσον έχουμε λάβει την συγκατάθεσή σας κατά τα ανωτέρω, μπορούμε να παρέχουμε τα στοιχεία αυτά σε διαφημιστές και άλλους συνεργάτες, για την βελτίωση των Υπηρεσιών μας ή για την παροχή άλλων παράπλευρων υπηρεσιών. Κανένα από τα στοιχεία αυτά δεν μπορεί να συνδεθεί με την ταυτότητα ή άλλα Προσωπικά Δεδομένα των μεμονωμένων χρηστών. Επιτρέπουμε σε τρίτες εταιρείες να προβάλλουν διαφημίσεις ή/και να συλλέγουν ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν ανώνυμα, μη προσωπικά αναγνωρίσιμα/ταυτοποιήσιμα στοιχεία, κατά τις επισκέψεις σας στην Ιστοσελίδα ή σε άλλες ιστοσελίδες προκειμένου να παρέχουν διαφημίσεις για υπηρεσίες που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν.

5.3 Εφαρμογές Τρίτων Google Analytics (Google Inc.)

Για σκοπούς διαφήμισης, παρέχονται δεδομένα επισκεψιμότητας σε τρίτες υπηρεσίες, όπως η πλατφόρμα Google και Facebook με σκοπό την εμφάνιση διαφημιστικών μηνυμάτων. Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται για διάστημα έως 2 ετών. Η υπηρεσία ανάλυσης Google Analytics παρέχεται από την Google Inc. (“Google”) και χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για να παρακολουθεί και να εξετάζει τη χρήση αυτής της Εφαρμογής, να εκπονεί αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητές της και να τις μοιράζεται με άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέχθηκαν για να δημιουργήσει συμφραζόμενα και να προσαρμόσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

  1. ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ

 Μέσα από την ιστοσελίδα μας δε συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους κάτω των 16 ετών χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων/ ή ασκούντων τη γονική μέριμνα των ανηλίκων. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.